Papperskorgen i InfoGlue

Allt du raderar hamnar i IG:s papperskorg. WPA kan lätt återställa!

Hitta papperskorgen

Papperskorgen hittar du via inställningsmeny (endast WPA!)

Inställningsmenyn
Inställningsmenyn med Papperskorg.

Återställ raderat objekt

Öppna papperskorgen och välj rätt flik. Klicka Restore på det objekt du vill återvinna.

Papperskorgen.

Observera att papperskorgen visar borttagna objekt från alla webbplatser som du har tillgång till. Du kan begränsa till en webbplats via Filtrera på webbplats i övre högra hörnet.

Om du vill återta både sida och dess innehåll så görs det i respektive flik.