Hur du lagar en sida som är kraschad inuti Infoglue

Ibland kan en artikel krascha en sida inuti Infoglue.

Sidan ser då ut något i stil med nedanstående:

Orsak till sidkraschen

Varför detta uppstår kan till exempel vara att en intern länk blivit ofullständig av någon anledning eller att artikeln innehåller skräptecken. Orsaker kan vara copy-paste av länkar eller text, eller att man skapat en intern länk utan att markera målsidan.

laga sidan

För att laga den kraschade sidan kan du prova att följa dessa steg:

1. Klicka på Egenskaper för sidan
  2. Välj fliken Referenser
  3. Klicka på fliken Sidor och innehåll som används
  4. Klicka på innehållet som du redigerade precis innan sidkraschen för att öppna det i redigeringsläge.
  5. Rensa texten på eventuella skräptecken, och/eller gör om aktuell(a) länk(ar). Ibland behöver man rensa bort hela länken först genom att klicka på knappen för Radera länk.
  6. Spara artikeln.
  7. Ladda om sidan i Infoglue, som nu borde vara lagad.

Misslyckas du med att laga sidan enligt ovanstående steg kan du också prova att återta en tidigare version av artikeln, eller kontakta supporten.