Puff - Call to Action (WP2)

Call to Action-puffen används för att leda besökaren till en viss sida. Hela puffen fungerar då som länk till målsidan.

Call to Action-puff får bara förekomma i en tvådelad Puff Container och ska alltid uppträda parvis.

Puff Container med tbvå celler
Tvådelad Puff Container.

Välj in Call to Action-komponenten

1. Välj in en Puff Container eller gå till en befintlig
  2. Ändra till 2 celler
  3. Klicka på Puff - Call to action-länken
Call to Actions skapa-knapp
Dags att skapa ett Call to Action-innehåll.

Skapa Call to Action-innehåll

Att skapa ett Call to Action-objekt är tekniskt sett detsamma som att skapa en artikel.

1. Klicka på Skapa-knappen i nedre högra hörnet
  2. Placera objektet i lämplig mapp
  3. Döp objektet
  4. Fyll i rubrik (Header) och ev undertext. Om rubriken flödar över mer än en rad, håll undertexten kort.
  5. Peka ut målsidan på något av följande sätt
    • I fältet Relaterade sidor (OBS du ska bara peka ut en sida)
    • Ange en extern adress i fältet External URL
Call to action formuläret
Dialogen för att fylla Call to Action med innehåll.

Resultatet:

Iffylda call to actin
Call to Action, alltid parvis.