Puff - DiVA Reader

Med komponenten Puff - DiVA Reader kan du själv skapa en sökfråga i DiVA och visa resultatet på din webbplats.

Lägga upp ny Puff - DiVA Reader komponent

1. Lägg till en Puff - DiVA Reader i Puff Container.
  2. Skapa en sökfråga i DiVA (DiVA öppnas i nyt fönster), se till att Mods är markerat vid Format.
  3. Klicka sedan på Skapa länk.
  4. Kopiera utsökningslänken du får fram.
  5. Öppna komponentegenskaperna för Puff - DiVA Reader.
  6. Klistra in din utsökningslänk i egenskapen "DiVA Url".

Redigera utsökningslänk

Om du har en befintlig utssökningslänk i DiVA så kan du redigera den på följande sätt.

1. Kopiera hela utsökningslänken som finn i egenskapen "DiVA Url".
  2. Öppna DiVAs utsökningssida.
  3. Klicka på "Klistra in länk" längst ner på sidan.
  4. Redigera länken.
  5. Klicka på "Uppdatera länk" längst ner på sidan.
  6. Kopiera den nya utsökningslänken du får fram.
  7. Öppna komponentegenskaperna för Puff - DiVA Reader och klistra in din nya utsökningslänk i egenskapen "DiVA Url".

För frågor kring DiVA och hur du skapar en sökfråga hänvisar vi till DiVA Helpdesk.